Diferența dintre o carte și BIOMAP?

Aici tu ai control vizual în 3D asupra corpului uman în dinamica sa. Fie că este vorba de transmiterea impulsului nervos, o fractură cominutivă sau de disecția de aortă, acum înțelegi mai ușor medicina.

Începe acum

Vizualizare 3D a oricărui element al corpului uman

Aplicația BIOMAP te ajută să vizualizezi corpul uman până la cel mai mic receptor sau celulă, în 3D, pe orice dispozitiv (calculator, smartphone, tabletă), de oriunde.

Nu trebuie să te mai limitezi la atlase sau la planșe 2D, pentru că acum poți controla perspectiva din care înveți noțiunile medicale.

Vezi până la cel mai mic detaliu al fiecărui element, vizualizezi în context sau radiologic, mărești sau micșorezi modelul.

cap sectiune sagitala

Anatomie, fiziologie, patologie, intervenții

Aplicația noastră de educație medicală include atât anatomie, cât și fiziologie și patologie, ilustrând, din toate perspectivele, boli din majoritatea specialităților medicale.

Tehnologia oferă acces la peste 900 de modele 3D, împărțite pe categorii, ușor de urmărit și de vizualizat. Spre exemplu, acum poți observa nu doar compoziția unui tromb, ci și cum se formează, cum migrează în plămâni, dar și cum se cateterizează trombembolismul pulmonar.

model anatomic

Funcții pentru fiecare stadiu al carierei medicale

BIOMAP deservește fiecare stadiu al carierei medicale, de la elevul ce învață noțiunile fundamentale pentru admitere în aplicație, până la studenții și medicii rezidenți ce utilizează modelele virtuale în studiul individual.

În continuare, BIOMAP este practică pentru medicii care au nevoie de un suport real în discuția cu pacienții și pentru profesorii din mediul academic ce vor să capteze atenția studenților prin tehnologie de ultimă generație.

loop recorder implantabil

Animații și prezentări interactive

Pentru a înțelege integral foarte multe procese ce au loc în corpul uman, vizualizarea statică, nici măcar în 3D, nu este suficientă.

De aceea, aplicația BIOMAP include animații precum flutterul atrial sau prezentări virtuale predefinite precum cateterizarea cardiacă.

Acestea oferă o nouă perspectivă, dinamică, complet interactivă, asupra elementului fiziologic specific sau asupra patologiei vizualizate.

Începe acum
animatie inima

”Disecție” virtuală cu un singur click

Vizualizarea 3D a multiplelor straturi oferă o perspectivă de ansamblu mai bună pentru înțelegerea conceptelor medicale.

Elimină câte straturi dorești pentru a vizualiza mai atent elementele individuale care te interesează. Activează funcția de ascundere și selectează elementele pe care vrei să le scoți din model.

Disecția virtuală oferă suport pentru înțelegerea anatomiei, fiziologiei și a patologiei într-un mod activ.

membrul superior

Disponibil în română și în engleză

Aplicația BIOMAP este utilă și pentru cunoscătorii sau vorbitorii de limba engleză.

Fiind disponibilă în format bilingv, BIOMAP face procesul de învățare mult mai ușor, atât pentru studenții români, cât și pentru cei străini.

La nivelul universităților, se constituie într-un real ajutor pentru profesorii care predau inclusiv unor grupe de studenți vorbitori de limba engleză.

informatie in limba romana si engleza